Caută
  • Ana

Mama, hai sa ne jucam

Actualizată în: 22 Aug. 2019

Sunt foarte putine motivele pentru care am simtit invidie in viata asta- dar atunci cand vad parinti are se joaca cu cei mici atat de natural ma cam doare sufletul ca am pierdut undeva, pe drum, gustul pentru lumea asta magica.

Trebuie sa recunosc ca uneori imi vine sa fug cand il aud pe #Arimic cel super jucaus ca ma roaga sa ne jucam pentru ca habar n-am cum sa fac masinutele alea sa vorbeasca.

Dar am invatat din mers ca intr-o familie fericita trebuie sa lasam fiecare de la noi si sa cautam solutii pentru a umple golul lasat de diferentele dintre noi.

Si uite asa am umplut casa cu puzzel-uri, o multime de board games si o masa de foosball si incerc sa-mi fac mereu timp sa petrecem impreuna cateva ore jucand jocuri care ne ajuta sa ne cunoastem unul pe celalalt mai bine.

Recunosc ca ma uit fascinata la puiul meu cand sta cu orele si le da viata jucariilor si zambesc cand ii aud vocea cu care reuseste sa imite orice, de la o explozie spectaculoasa la o familie de iepurasi veseli.

Mii de intrebari, cateva certitudini si putina inspiratie - toate gandurile mi-au fost starnite de articolul acesta:

https://tinyurl.com/yay8xkvr

Iti si un video, sper sa te punasi pe tine

pe ganduri (faine). https://www.facebook.com/worldeconomicforum/videos/186303478920506/

Si daca nu ai citit inca una dintre cele mai faine carti ale lui Lawrence J. Cohen, “Retete de jocuri. De ce si cum sa te joci cu copilul tau“ eu zic ca merita s-o pui pe lista de lecturi in 2019.


Cu minuni in gand,


Ana

166 afișare0 comentariu