Caută
  • Ana

Honesty

Primul blog pe care l-am avut a fost acum vreo 14 ani.

Eram in liceu, scriam poezii, ganduri zapacite, postam videoclipurile celor de la Aerosmith si daca ma intrebai cum ma vad peste 14 ani iti ziceam: "Super bine!".

Urmatorul blog mi l-am facut prin facultate, cand eram prezentatoare tv pentru Tvr Cultural - acolo postam un fel de jurnal al filmarilor.

Acum 6 ani scriam pe cel de-al treilea blog - cel de mamica. Am povestit acolo toata aventura nasterii acasa, tot ce am invatat despre mamicie si tot ce ma speria.

Asadar, am ajuns la... al patrulea blog din viata mea. Acum nu-mi pot da sema in ce etapa sunt, dar conform algoritmului sigur ma aflu într-o etapta importanta, la care ma voi uita mai tarziu zambind.

Desi am lansat site-ul cu cateva saptamani in urma, am lasat blogul pe mai tarziu. Asta pentru ca nu știam sigur in ce directie imi doresc sa merg. Dar apropiatii mei stiu ca relatia mea cu "semnele"este una deosebita. Astazi toate s-au asezat cumva perfect. Aseara mi-am pus ceasul sa sune la ora 6, dar dupa cateva minute de gandire m-am razgandit si am dat la schimb ora 6 cu 6.30.

Culmea, la ora 5.52 am deschis ochii si am zambit.

I-am multumit corpului meu pentru ca a complotat si mi-a facut surpriza asta faina si pentru ca am castigat cateva zeci de minute in plus pentru sufletu meu. Am coborat cu Tor în curte cand luna plina era inca pe cer - am zambit iar pentru ca am avut parte de imaginea asta faina.

La 7.40 eram în AMBASADA, unde era plin de oameni faini, abia treziti.

Parem atat de vulnerabili la prima ora. E ceva cald, proaspat, simplu, curat - in ochii aia putin umflati, putin bezmetici.


Dupa un mic dejun delicios, cum numai Noemi stie sa ne faca, am participat la Creative Mornings - unde Mieke Renders ne-a vorbind sincer despre "honesty".

Cred ca acesta a fost impulsul de care avea nevoie pentru a ma reintoarce aici, in camera mea virtuala.


În dimineaaa asta am înteles ce vreau de la acest blog - vreau sa fie un loc sincer unde o sa-mi arunc gandurile si fiecare dintre cei care aleg sa ma citeasca este liber sa aleaga din cuvintele mele orice ii pica bine.


Nu o sa fie un blog de parenting, nu o sa fie un blog de activism social, nu o sa fie jurnalul unei mileniale dezorientate, nu o sa fie blogul unei ong-iste, nu o sa fie calatoria unei actrite sau coltul unei indragostie. O sa fie toate astea la un loc si mult mai multe - pentru ca port in suflet toate culorile astea si multe altele si nu pot sa aleg una singura.


Asadar, declar deschis sezonul sinceritatilor!

Si da, pentru cei care mi-au mai citit blogurile (si pentru prietenii care inca-mi mai amintesc de ele)


Cu minuni in gand,

Ana


211 afișare0 comentariu