Caută
  • Ana

Bine ai venit 2019!

Actualizată în: 22 Aug. 2019


Zambesc. Sunt la sute de kilometri de casa si simt ca totul e cum trebuie sa fie. Stiu ca par doar niste cuvinte banale, asezate intr-o ordine care da frumos, dar senzatia asta din piept e atat de frumoasa incat imi vine s-o fotografiez si s-o pun în rama.

Bilanturi? Mi-e greu sa fac bilantul lui 2018 pentru ca a fost un an atat de bun incat tot ce-mi doresc este ca acest revelion sa nu fie un ”punct si de la capat”, ci un ”mergem mai departe”.

Acum stau intr-o camera unde asternuturile sunt alb cu buline roz si mov, am adus de acasa stelutele luminoase si curcubeu luminos si aud de jos vocea lui Ari care negociaza ce joc urmeaza sa joace. N-am apucat sa citesc prea multe despre hygge, dar asa îmi imaginez ca se simte.

Doamne, ce drum lung a fost pana aici.

Am invatat de curand o lectie pretioasa: sa nu mai minimalizez luptele prin care am trecut, sa nu ma prefac ca nu au existat sau ca nu m-au afectat - facand asta nu fac decat sa-mi refuz sansa sa cresc.

Ma uit acum la toate cicatricile cu care m-am pricopsit din luptele prin care am trecut si le mangai, nu le mai dau cu fond de ten.

A fost un drum lung, a fost un drum greu, a fost un drum care a durut si am avut nevoie de valuri uriase de iubire si incredere ca sa ajung unde sunt acum.

Cred ca daca 2018 a fost anul vindecarii, 2019 o sa fie anul in care o vreau sa impartasesc cate putin din toate. De ce scriu toate astea aici? Pentru ca sper ca macar o persoana care o sa citesca randurile astea o sa se regaseasca si o sa pot da o mana de ajutor.

Cand eram mica asta imi doream sa fiu: omul care da o mana de ajutor.

Sa avem un 2019 cu amintiri pretioase.


Cu minuni in gand,

Ana123 afișare0 comentariu