APARITII RECENTE

Interviu live @Tvr Timisoara
Un dialog cu Dan Diaconu - viceprimarul Timisoarei, despre starea sistemului public de inchiriere de biciclete, VeloTm, si infrastructura velo din oras. 

Actual Regional @TvrTimisoara - 13.08.2019

Ce facem cu uleiul alimentar uzat? Interviu Ana Munteanu, initiator „Borcanul cu ulei”. Ideea ei de a nu arunca în canalizare uleiul uzat a venit în 2014. A început cu un cargo-bike cu care aduna personal uleiul. Acum are aproape de ea 200 de oameni care sunt voluntari și strâng uleiul alimentar uzat.

Plan detaliu @Digi24 - 26.04.2019

Despre starea pistelor de biciclete din Timişoara.Ele au fost filmate, au fost măsurate, au fost evaluate – avem un catalog, ştim cât sunt de late, cât sunt de degradate, ce obstacole le blochează calea bicicliştilor, ce pericole îi pândesc sau cum este infrastructura velo dacă discutăm despre conectivitate.

Vocile Banatului @Digi24 - 

e2447366f8b6713f06edfb11bbeda936-1063x56

Ana Munteanu are ceea ce se numeste ”drive” in ea si in toate actiunile ei, este o luptatoare si una dintre cele mai puternice femei de care se poate bucura comunitatea Timisoreana si cu care Romania se poate mandri.

Cine sunt cei 10 finalisti JCI Ten Outstanding Young Person 2018

ana-maria-3_09925800.jpg

Editia emisiunii Poveste dupa poveste, difuzata sambata, 11 noiembrie 2017, de la ora 13:30, la TVR1. Editie dedicata actritei Ana Munteanu de la Teatrul National din Timisoara.

Poveste dupa poveste: Ana Munteanu o actrita implicata in proiecte sociale @TVR1


Ana Munteanu a pornit inca de luni, 16 iulie, din Timisoara si are de parcurs 340 de kilometri pana la Bontida, în judetul Cluj, localitate unde va începe miercuri, 18 iulie, festivalul Electric Castle.

Peripetiile unei tinere care parcurge cu bicicleta drumul de la Timisoara la Cluj. „Am descoperit o Romanie frumoasa, dar si o Romanie nepasatoare”

cover-ana-351x168_2x.jpg

“Sunt la vârsta la care mă descopăr, acum o cunosc pe Ana și începe să-mi placă de ea. Ana e work in progress”.

Ea este Ana @cover girl Revista Altfel

Friends

De data aceasta, vizita Homefresh a ajuns intr-o casa plina de prieteni in care cina inseamna si teambuilding si homecooking.

Homefresh acasa la Verde pentru Biciclete

digi.png

In direct in platoul Digi24, Ana Munteanu, coordonator „Verde pentru biciclete” si Catalin Iapa, consilier personal al primarului Timisoarei.

Infrastructura pentru biciclete, intre promisiuni si realitate

646x404.jpg

Verde pentru Biciclete anunta printr-un comunicat de presa ca apreciaza interesul manifestat în aceasta perioada de administratia locala pentru infrastructurii velo din oras, dar nu o sa participe la audienta organizata de primarul Nicolae Robu, pe Facebook.

Verde pentru Biciclete refuza sa participe la audienta online, organizata de Nicolae Robu pentru biciclisti, pe Facebook

Cred ca orasul viitorului este cel în care pietonii, soferii si biciclistii pot coexista în armonie si viitorul acela nu este unul indepartat pentru Timisoara.

Schimb de stafeta la Verde pentru Biciclete

Uleiul-uzat-din-Timisoara-va-fi-colectat

Actrita Teatrului National Timisoara Ana Munteanu este initiatoarea unui nou proiect la Timisoara – „Borcanul cu Ulei”.

Uleiul uzat din Timisoara va fi colectat cu bicicleta de o mama si copilul ei. Intra in scena Borcanul cu Ulei

©2020 anamunteanu.ro