BINE AI VENIT

Eu sunt Ana si ma bucur ca ai ajuns aici.
 

Sunt mama lui Ari, un baietel de aproape 8 ani care este cel mai pretentios critic al meu. 
La varsta de 26 de ani am decis sa renunt la meseria de actrita, cel putin pentru o vreme, si sa-mi dedic toata energia in proiecte care au un impact vizibil in comunitatea locala din Timisoara. 

 

Asa s-a nascut proiectul Borcanul cu ulei. Incepand cu anul 2015 mi-am propus ca toti timisorenii sa ajunga sa stie de ce nu e bine sa arunce uleiul alimentar uzat si de ce e foarte important sa avem un sistem de colectare a acestuia. In scurt timp am inteles ca nu ajunge ca oamenii sa fie informati si educati, e nevoie si ca administratia locala sa se implice in acest demers.
Iar ca sa inteleg mai bine cum functioneaza administratia locala si cea centrala am decis ma intorc pe bancile scolii, astfel din anul 2019 am devenit specialist in activitatea de lobby.


Cand a fost nevoie am luptat pentru drepturile bicicistilor timisoreni, dar si pentru mai mult siguranta in trafic pentru categoriile mai vulnerabile de participanti la trafic - persoane cu dizabilitati, copii, batrani si mame cu carucioare.
In 2017 deveneam reprezentant al biciclistilor in Comisia de Circulatie a Primariei Municipiului Timisoara si coordonator al proiectului Verde pentru Biciclete.

Intregul meu parcurs profesional a fost rezumat in aceasta emisiune pe care te invit s-o urmaresti, daca vrei sa ma cunosti si mai bine:


 

cochete-281.jpg

©2020 anamunteanu.ro